Menu
Your Cart

Door in deze melding toestemming te geven of de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies.

Natuurlijk Slapen

Natuurlijk slapen op natuurvezels

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen op de hoogte van schadelijke stoffen en chemicaliën die zich een weg weten te vinden in ons voedsel, kleding, cosmetica en lichaamsverzorging. Toch wordt een belangrijk onderdeel – dat een derde van ons leven uitmaakt – nog steeds over het hoofd gezien: ons bed.

 

Wist u dat bijna 95% van de Nederlanders op plastic slaapt?

Helaas vragen nog maar weinig mensen zich af welke invloed urenlang liggen op een plastic- of synthetische latex matras heeft op hun lichaam, gezondheid of zelfs het milieu.

Wij geloven in een optimale nachtrust door te slapen op een bed van natuurlijk, biologische materialen – zonder chemische en schadelijke stoffen.

 

Dit is de reden waarom wij gespecialiseerd zijn in op maat gemaakte natuurzuivere matrassen die de perfecte slaapomstandigheden voor uw lichaam creëren.

 

 

Natuurzuivere Matrassen

 

Een volledig natuurlijk, puur matras van i-Yoga sluit zich op uw lichaam aan als een op maat gesneden kledingstuk.

Natuurlijk slapen: het slaapt beter, u rust beter uit en uw matras is duurzaam.

Gun uzelf de ideale nachtrust, elke nacht opnieuw.

Laat uw lichaam uitrusten en zich weer opladen door te liggen op de beste materialen uit de natuur die bovendien in harmonie zijn met het menselijk lichaam.

 

Een uitgerust lichaam is in balans met het eigen biologische systeem met als gevolg meer energie en een optimale gezondheid. Wij bieden een eerlijk product met een eerlijk verhaal.


“Sleep is the best Meditation”

 

Het allerbelangrijkste voor een goede nachtrust is natuurlijk dat uw lichaam en geest rustig zijn.

Heeft u veel spanning in uw lichaam en hoofd, dan kan een goed matras bijdragen aan goede nachtrust.

 

Zorg vooral dat u rust, ritme en reinheid creëert

 

Onze matrassen bestaan uitsluitend uit natuurlijke en biologische materialen.

Slapen op natuurlijke, biologische materialen geven uw lichaam de meest optimale slaapomgeving die het nodig heeft, zodat u van een comfortabele nachtrust kunt genieten. U wordt uitgerust en vol energie wakker, elke dag weer.

 

Het belangrijkste voor een goede nachtrust is de juiste ondersteuning voor uw lichaam.

Bij de keuze van een nieuw matras is het hierbij belangrijk om rekening te houden met een viertal factoren: lengte, gewicht, proporties en slaaphouding.

Een biologisch matras van i-Yoga is dan ook met de hand en op maat gemaakt, zodat u slaapt op een matras dat volledig is afgestemd op uw lichaam en wensen.

 

U heeft een op maat- en handgemaakt biologisch i-Yoga matras voor € 1.495,-